Lantaern :: Financiering
Osre logo


Financiering

Uw droomhuis kopen was nog nooit zo overzichtelijk

De juiste financiering aanvragen, kan een complexe aangelegenheid zijn. Mijn Financier denkt met u mee als u voornemens bent een woning aan te schaffen in het voormalige klooster. De adviseurs leggen u in heldere taal uit wat de mogelijkheden zijn. De keuze is daarna aan u, want de adviseurs van Mijn Financier zijn behalve objectief natuurlijk ook onafhankelijk.

Droomhuis kopen

Het kopen van uw droomhuis was nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk. De uitgebreide ervaring met nieuwbouw en een zeer uitgebreid aanbod aan geldverstrekkers zorgen voor het beste resultaat.
Goed bereikbaar

Bij mijn Financier zitten de adviseurs niet aan een bureau eindeloos velden in te vullen achter de computer. U komt binnen en schuift lekker aan in een comfortabele stoel met een kop koffie. Vervolgens nemen ze uitgebreid de tijd voor u. Nodigt u de adviseur liever bij u thuis uit? Graag zelfs!

Duidelijkheid voor start verkoop

Wilt u voorafgaand aan start verkoop duidelijkheid over de financierbaarheid van uw droomwoning. Voeg dan op de aanbodpagina het appartement van uw voorkeur toe. Het specifieke bouwnummer (meerdere voorkeuren mogelijk) wordt dan automatisch toegevoegd aan uw persoonlijke omgeving. Geef vervolgens in de vragenlijst aan dat u een vrijblijvend adviesgesprek wil en wij nemen graag contact met u op.

Interesse?

Nog enkele appartementen beschikbaar!