De woningen

‘De Lantaern’ bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument in Nieuwegein. Het appartementencomplex is volledig gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven! Onderstaand vind je de bijzondere type woningen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een bezichtiging in een woning, neem dan hier contact op met de makelaar!

 

Aan de plattegronden en beelden kunnen geen rechten worden ontleend.

Appartement E

Prachtig Loft Appartement met 2 slaapkamers. Geniet van een woonruimte van 120m² op de begane grond met entresol en vloerverwarming.Het appartement bevat 2 slaapkamers. De plafondhoogte is ca 4 meter: licht en open wonen met karakteristieke hoge ramen. 

Vraagprijs 500.000,- K.K.

 

Bekijk hier de plattegrond van de woning.

Appartement I

Prachtig 2 kamer appartement, met een enorm dakterras van 37m². Geniet van een woonruimte van 74m² inclusief vloerverwarming en een woonkeuken. De woning bevat 1 slaapkamer: een karakteristieke in kap en een badkamer ensuite.

Vraagprijs €365.000,- K.K.

 

Bekijk hier de plattegrond van de woning.

Appartement J

Prachtig 3 kamer appartement, met een enorm dakterras van 37m². Geniet van een woonruimte van 117m² met vloerverwarming en een woonkeuken. De woning bevat karakteristiek hoge ramen, de plafondhoogte is ca. 4 meter. In de woning is één slaapkamer aanwezig: een slaapkamer in kap met badkamer ensuite. 

Vraagprijs €540.000,- K.K.

 

Bekijk hier de plattegrond.

Appartement K

Karakteristiek appartement met grote raampartijen uitkijkend over het water. Geniet van een woonruimte van 81m² inclusief vloerverwarming en een woonkeuken. De woning bevat een karakteristieke slaapkamer in kap. 

Vraagprijs €425.000,- K.K.

 

Bekijk hier de plattegrond van de woning

Appartement N

Karakteristiek appartement met grote raampartijen uitkijkend over het water. Geniet van een woonruimte van 75m² inclusief vloerverwarming en een woonkeuken. De woning heeft twee slaapkamers waarvan 1 een karakteristieke in kap. Er is ruimte om te werken en/of te studeren in de entresol.

Vraagprijs €345.000,- K.K. 

 

Bekijk hier de plattegrond van de woning.

 

.